Ceļojuma piezīmes: Stokholma (Part 1)

Tieši tā – esmu veiksmīgi atlidojis līdz Ārlandas lidostai, 40km no Stokholmas. Lidojums kā pasakā – virs mākoņiem. Jāsaka, ka dikti apmācies laiks šorīt virs Baltijas jūras bija, tikai, kaut kur jau virs Zviedrijas krastiem parādījās t.s. ‘mākoņmaliņas’, ka varēja saskatīt pašu kontinentu.

Lidojuma sākumā domāju – tas ir vēl trakāk, nekā amerikāņu kalniņi :D Tāda sajūta, ka būtu iekāpis kādā F1 pilotētā automašīnā ar sākuma pātrinājumu (uz skrejceļa) aptuveni 300 km/h ;) Bet tiešām pasaka :) Labi, tas nu tā. Bija jau vispār pirmo reizi (ja neskaita, ka tiku lidojis vispār 5 gadu vecumā no Rīgas līdz Liepājai :D) tā dīvaini…

Pirmie iespaidi jau nu tādi – kādā lielā čuhņā esmu nonācis? Satiksme, ka tikai turies, par pašu Stokholmas centru nemaz i nerunājot. Pat nedaudz sāku tagad vakarā rēķināt – laikam kaut kur būšu ko pārtērējies – jau mūsu naudā par ‘neko’ – 60Ls izmesti ;) Tā teikt, transports natūrā te ir dārgs – iesaku labāk ar kājām pastaigāties – Stokholma vispār ir kājāmstaigātāju pilsēta, bet tas nu tā :)

Bet… kam labums, kam sliktums! Vismaz šovakar tiku (kaut uz vienu nakti) vienā, labā hostelī, kur bezmaksas nets (WiFi) un vēl visādas ekstras pieejamas. Nu kaut kā tā. Labi, kaut kad paturpināšu. Padzeršu tēju un domāšu, ko tālāk sadomāt šovakar.

Offtopic: Paldies Laacz par translita konvertoru, par cik te problēmas ar garumzīmēm. :)

Komentēt